آثار و بركات روزه داري در دنيا، قبرو قيامت
براي رسيدن به مقام قرب الهي، توجه به اين نكته ضروري است كه تنها اجتناب از مبطلات فقهي كافي نيست انچه در رساله هاي عمليه مراجع معظم تقليد آمده، شرايط صحت روزه است و روزه صحيح با روزه مقبول فاصله زيادي دارد . روزه صحيح ان است
كه قضا و كفاره را ساقط مي كند اما روزه مقبول علاوه بر شرايط صحت روزه، به امور ديگري نيز نيازمند است. از جمله اينكه تمامي اعضا و جوارح انسان بايد روزه باشند چشم او به نامحرم نگاه نكند. گوش او شنونده غنا و غيبت نباشند. زبان او گوينده
غيبت و تهمت نباشد. روزه داري كه با اين امور همراه است اگر چه قضا و كفاره ندارد اما روزه اي نيست كه پروردگار عالم آن را بپذيرد روزه نيست كه كه وقتي روزه دار هنگام افطار مي گويد: اللهم لك صمت. ملائكه گفته او را تصديق كنند.
علاوه برا ين انسان بايد به جايي برسد كه دل او نيز روزه باشد؛ يعني غير خدا را وارد آن نكند و تمام توجه انسان به ذات باري تعالي باشد.
بهشت براي چنين روزه اي كم است؛ پاداش اين روزه ذات خداوند متعال است و چه سعادتي بالاتر از اين كه چنين پاداشي نتيجه عمل انسان باشد و در تمام عالم وجود، تنها قلب انسان مومن است كه ظرفيت چنين پاداشي را دارد.
«. زمين و آسمان وسعت مرا ندارند تنها قلب بنده مومنم است كه مي تواند مرا در خود جاي دهد » : در حديث قدسي چنين آمده و معناي ميهماني خداوند تبارك و تعالي همين است انسان نبايد در اين ميهماني به كمتر از اين راضي شود وگرنه باخته است.
آثار و بركات روزه داري در دنيا، قبرو قيامت
آخرین نظرات